Bent u zelf geen Handige Harry?

Laat uw pleisterwerken over aan onze expertise!

Kan u niet wachten om in uw nieuwe woning in te trekken? Wij helpen u maar al te graag een stapje vooruit, richting de verhuisdag.

Uw ruwbouw is al een tijdje klaar, uw woning is nu wind- en luchtdicht. Tijd om aan de binnenkant van uw woning te beginnen. Voor u aan de afwerking van uw plafond en binnenmuren begint, moeten eerst de nodige pleisterwerken uitgevoerd worden. Deze vormen de basis voor de laatste details, zoals de schilderwerken.

Al zo'n 40 jaar is bezetter Jean Antheunis van Aakom uit Wommelgem gespecialiseerd in stukadoorswerken. Wij zijn er ons van bewust dat bezettingswerken een belangrijke basis vormen voor de rest van uw binnenhuisinrichting. Correct uitgevoerde stuc-werken met een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

Ook voor Gyprocwerken zijn wij uw partner!

Wil u Gyprocwerken laten uitvoeren? Dan kunnen wij daar zeker voor zorgen. Wij zorgen gegarandeerd voor een vlekkeloze plaatsing van de gipsplaten van uw keuze.

Daarnaast zijn wij bedreven in allerhande karweiwerken en renovatiewerken. Wil u bijvoorbeeld ook de schilderwerken door ons laten uitvoeren? Dan is dat geen enkel probleem!

Geen reden om nog te twijfelen. Bel ons snel op voor een persoonlijke afspraak. Bovendien is een offerte steeds volledig gratis!