Wij vegen de vloer aan met onze concurrenten!

In uw regio is Aakom de vloerder bij uitstek

Bent u tijdens de werken aan uw nieuwbouw of renovatieproject aanbeland bij het plaatsen van de vloer of bij tegelwerken? Dan is het zeker geen slecht idee om een professional in te schakelen. Vloeren en betegelen zijn namelijk erg precieze werkjes. Om zeker te zijn van een mooi en proper resultaat, kan u in en rond Wommelgem contact opnemen met Aakom. Al jarenlang zijn wij bedreven in allerhande renovatiewerken en karweiwerken. Ook voor u staan wij graag paraat!

Voor welk materiaal kiest u?

Wanneer u vloer of tegels wil plaatsen zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Natuursteen, parket, laminaat... Wij staan u graag bij met advies wanneer nodig. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan zorgen wij voor een piekfijne plaatsing. Met de grootste nauwgezetheid en veel oog voor detail plaatsen wij de vloer of tegels van uw keuze.

Bent u nog op zoek naar een vloerder in uw regio? Dan is nu aan uw zoektocht een einde gekomen! Kies voor ervaring, kwaliteit en service, kies voor Aakom! Aarzel niet, maar bel ons op voor een gratis offerte op maat.